Aanpak

Stap voor stap naar jouw droominterieur

Een totaalinterieur met de authentieke en exclusieve ‘Heritage’-stempel krijgt stapsgewijs vorm. Samen met onze interieurarchitect vertrekt u voor een boeiende reis waarbij uw dromen, wensen en verlangens stap voor stap worden vertaald naar een verrassend en stijlvol totaalontwerp.

1. Voel en beleef de exclusieve ‘Heritage’-sfeer

Vooraleer onze interieurarchitect voor het interieurproject van nieuwe klanten aan de slag gaat, nodigen we u op afspraak uit in Schoten voor een heerlijke kop koffie of thee.

We verwelkomen u in onze authentieke eikenhouten cottage, tevens showroom voor Heritage Interiors. In deze cottage ziet, voelt en beleeft u de authentieke ‘Heritage’-sfeer die we ook in uw interieur willen creëren.

Neem gerust al foto’s en plannen mee van de ruimte die we gaan herinrichten. We luisteren graag naar uw wensen en dromen.

Tijdens dit gesprek toetst onze interieurarchitect al eerste ideeën en mogelijkheden af. U maakt daarbij al meteen kennis met de authentieke en exclusieve materialen waarmee onze ontwerpers het liefst aan de slag gaan.

Bent u al bestaande klant van Heritage Buildings én kent u onze showroom in Schoten? Dan maken we graag meteen al een afspraak bij u thuis.

2. Onze interieurarchitect komt bij u langs

Om een nieuw interieur te creëren, moeten we uiteraard de bestaande situatie tot in de kleinste details kennen. Pas dan ziet onze interieurarchitect alle mogelijkheden en potenties van iedere ruimte.

Wanneer u na uw bezoek aan Schoten overtuigd bent om een volgende stap te zetten, maken we graag een afspraak voor een bezoek bij u thuis.

Dit plaatsbezoek biedt meteen ook de mogelijkheid om nauwkeurige opmetingen uit te voeren.

3. Schaven, bijsturen én verfijnen

Tijdens onze derde ontmoeting – spannend! – bekennen we kleur én presenteert onze interieurarchitect zijn ontwerp.

Dankzij de uitgewerkte driedimensionale tekeningen ziet u zichzelf al door uw nieuwe interieur wandelen. Met deze simulaties kunt u perfect het eindresultaat inschatten, wat een noodzakelijke basis vormt om het ontwerp te beoordelen en bij te sturen.

Op basis van uw feedback gaat onze interieurarchitect verder aan de slag voor de nodige aanpassingen. We herhalen dit tot u 100% tevreden bent met uw nieuwe interieur. Wanneer de laatste details zijn bijgeschaafd, bent u klaar voor een volgende fase.

4. Calculeren én materialen selecteren

Als het ontwerp volledig op punt staat, begint het selectie- en rekenwerk. Onze interieurarchitect gaat op zoek naar de juiste exclusieve materialen en meubels om het interieurontwerp te realiseren.

In deze fase gebeurt ook het volledige calculatiewerk zodat we een gedetailleerde totaalprijs op uw nieuwe interieur kunnen plakken.

5. Uw nieuwe interieur krijgt vorm

Na uw finale goedkeuring hoeft u verder niets meer te doen. Onze vakmensen gaan aan de slag voor eventuele kleine verbouwingen of aanpassingswerken. Ook voor het verplaatsen en vernieuwen van elektriciteit en/of sanitaire leidingen kan u op ons rekenen.

Andere stielmannen zorgen aansluitend voor de plaatsing van alle interieurelementen en de finale afwerking. Voor elk facet van uw interieurproject hebben wij de juiste stielmannen ter beschikking.

De volledige interieurinrichting gebeurt onder coördinatie van onze interieurarchitect. Deze zorgt ervoor dat het ontwerp perfect vertaald wordt naar de realiteit. Dankzij de uitstekende werfopvolging is uw ‘Heritage’-interieur klaar voor u het beseft.