Beleef uw eikenhouten bijgebouw ten volle met een warm en behaaglijk interieur.

Steeds meer mensen zetten de stap en investeren in een eikenhouten bijgebouw in hun landelijke tuin. Ze zoeken naar een rustpunt waar ze ’s avonds heerlijk tot henzelf kunnen komen. Een plek waar niemand hen stoort en waar alle dagen het vakantiegevoel overheerst. Om zo’n authentieke omgeving te creëren telt uiteraard niet alleen de buitenkant. U beleeft uw eikenhouten bijgebouw pas ten volle met een warm en behaaglijk interieur. Het inrichten van een eikenhouten bijgebouw vraagt heel wat vakmanschap en expertise.

Wie eenmaal naar een authentiek eikenhouten bijgebouw kijkt, is volledig verkocht. In een landelijke tuin biedt een eikenhouten bijgebouw – ingericht als poolhouse of eigen wellness – meteen een toegevoegde waarde. Het gebouw hoort er natuurlijk thuis, precies of het zo moest zijn.

Lat hoog leggen

Dit gevoel creëer je alleen door de lat op vlak van kwaliteit, materialengebruik en vormgeving bijzonder hoog te leggen. Een authentiek eikenhouten bijgebouw wordt gerealiseerd door de eeuwenoude pen- en gatverbindingen. Voor het eikenhout volstaat alleen het beste hout dat op de markt verkrijgbaar is: het harde eikenhout van het QP1 (de binnenste kern) uit het Engelse Sussex.

Daarnaast vereist dit gebouw een exclusieve afwerking met authentieke dakleien of oude Boomse dakpannen, een rieten dak of prachtig smeedwerk voor de grote schuiframen of een oranjerie. Alleen zo bereikt u de beoogde buitenbeleving van luxe en authenticiteit.

Geen stijlbreuk buiten en binnen

Uiteraard mag er geen stijlbreuk zijn wanneer u binnenkomt in uw eikenhouten bijgebouw. Het gevoel van buiten moet naadloos overvloeien in de beleving van het interieur. Omdat u in uw tuingebouw in de eerste plaats tot rust wilt komen en – samen met uw dierbaren – wilt genieten van het leven, staat een warm en behaaglijk interieur centraal.

Gevoel en emotie

Een warm en behaaglijk interieur creëert u niet door het volgen van enkele stijlregels. Dit is een persoonlijk gegeven, wat allereerst gepaard gaat met veel gevoel en emotie. Daarnaast is er heel wat vakkennis nodig van aardse kleuren, natuurlijke materialen en een warme vormgeving.

Elk detail in het interieur telt om het beoogde harmonieuze evenwicht te bereiken. Eén of enkele elementen mogen opvallen om het gevoel van tijdloze elegantie te versterken. De juiste balans vinden, daar draait het om.

Beleef uw tuingebouw ten volle met een warm en behaaglijk interieur? De zusterfirma’s Heritage Buildings en Heritage Interiors bieden een totaalservice voor eikenhouten bijgebouwen en de volledige interieurvormgeving. Ontdek hier enkele van onze interieurrealisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.