Droomt u van de tijdloze elegantie die hoort bij de inrichting van een exclusief heritage gebouw?

De investering in een exclusief eikenhouten heritage gebouw in uw tuin loont alleen wanneer u kiest voor een bijpassend interieur. Tijdloze elegantie staat daarbij best centraal. Op die manier bent u niet alleen verzekerd van een authentieke buitenbeleving, dit gevoel van natuur en rust wordt naadloos doorgetrokken naar binnen. We leggen u graag uit hoe u dit exclusief totaalplaatje bereikt.

De eerste stap is uiteraard de realisatie van een exclusief heritage gebouw. Veel constructeurs beloven de hemel op aarde, maar realiseren een goedkope variant. Een echt heritage gebouw wordt gerealiseerd met de authentieke pen- en gatverbindingen. De dragende constructies wordt gevormd door eikenbalken die afkomstig zijn van het Engelse platteland Sussex. De hardheid en densiteit die het eikenhout in deze Engelse regio bereikt, is ongeëvenaard.

Afwerking op topniveau

Ook de afwerking van het eigenhouten heritage gebouw moet van topniveau zijn. Echte Boomse dakpannen, authentieke dakleien, een rieten dak, prachtige ramen of een aansluitende oranjerie in smeedwerk,…

Elk detail van het eikenhouten gebouw moet kloppen. Alleen zo bereikt u de beoogde authentieke uitstraling. Met deze aanpak versmelt uw eikenhouten bijgebouw met de landelijke omgeving én krijgt u het gevoel dat dit gebouw er altijd al gestaan heeft én hier van nature thuishoort. Uw vakantie in eigen tuin begint telkens met de eerste blik op uw prachtig heritage eikenhouten tuingebouw.

Beleving in het heritage gebouw

De tijdloze elegantie die u ervaart bij het kijken naar een eikenhouten bijgebouw, moet u ook beleven wanneer u in het gebouw vertoeft. De rust en authenticiteit die het gebouw uitstraalt, vraagt verdere vertaling naar de interieurvormgeving. Binnen en buiten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, als yin en yang. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. Allereerst vereist dit een bijzondere kennis van materialen, kleuren en vormen. Elk element van het interieur moet bijdragen tot het broze evenwicht dat uiteindelijk tot tijdloze elegantie leidt.

De juiste vertaling

Uw wensen en verlangens om ’s avonds tot rust te komen in een authentieke omgeving, moeten precies vertaald worden naar de juiste losse meubels en geïntegreerde meubels op maat, waaronder ook de keuken en andere ruimtes. Het creëren van tijdloze elegantie in een interieur is niet zomaar het volgen van enkele vaste stijlregels. Het gaat vooral om gevoel en emotie, waarbij het ambachtelijk vakmanschap en de duurzame materialen garant staan voor het tijdloze karakter.

Verlangt u naar een authentiek heritage gebouw met een tijdloos elegant interieur? De zusterfirma’s Heritage Buildings en Heritage Interiors staan garant voor een totaalservice. Ontdek hier enkele van onze interieurrealisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.