Hoe u met flamboyante interieurinrichting nog meer uitstraling geeft aan uw eikenhouten bijgebouw.

Een eikenhouten bijgebouw geeft authenticiteit en karakter aan uw landelijke tuin. Wanneer u naar uw bijgebouw kijkt, wordt u meteen overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. U viert 365 dagen per jaar vakantie in uw eigen tuin. Het spreekt voor zich dat ook de interieurinrichting van uw eikenhouten bijgebouw bijzondere aandacht verdient. Heritage Interiors is voorstander van een ‘flamboyante’ interieurinrichting waarbij we een landelijke cottage interieurinrichting combineren met een sterk, eigentijds accent. Deze aanpak leidt tot een onovertrefbaar gevoel van luxe binnen en buiten.

Een flamboyante interieurinrichting is uiteraard geen vaste interieurstijl. Deze term staat meer voor een welbepaalde sfeer die garant staat voor gelukzalig genieten. Genieten op je eentje of met z’n tweeën na een drukke dag op het werk. Maar ook: genieten met al je vrienden en familie tijdens een gezellig feest.

Optimale beleving

Zowel het eikenhouten bijgebouw als de binneninrichting zorgen voor een optimale beleving waarbij harmonie en evenwicht de bovenhand hebben. Je eikenhouten bijgebouw past als gegoten in je tuin én voelt heel natuurlijk aan. De authenticiteit zit uiteraard in het gebruik van de juiste materialen, waaronder kwaliteitsvolle hardeik (QP1) uit het Engelse Sussex. Volgens de traditionele pen- en gatverbindingen wordt de constructie volledig op maat ontworpen en opgebouwd. De afwerking gebeurt al even authentiek met dakleien en oude Boomse kleipannen. Ramen en een eventuele oranjerie in smeedwerk geven het geheel extra karakter.

Binneninrichting

Dit smeedijzer biedt meteen ook een mooi kader voor de binneninrichting. Ook hier moet harmonie en een natuurlijke uitstraling overheersen. Deze landelijke sfeer komt tot uiting in de selectie van de juiste materialen, kleuren en vormgeving voor de losse meubels, het geïntegreerde vaste meubilair, de vloerafwerking, raamdecoratie,... Elk element moet bij elkaar passen. Uiteraard mag het geheel niet te vlak en de toonloos worden, waardoor wij steeds adviseren om een fel accent te plaatsen. Dit versterkt de flamboyante uitstraling van het interieur. Gebruik van kwaliteitsvolle en exclusieve materialen is essentieel voor de lange levensduur, maar ook voor de beoogde uitstraling van tijdloze elegantie.

Een interieur moet in de eerste plaats rust uitstralen voor de bewoners. Dit betekent dat het gaat om een heel persoonlijk verhaal. Goede interieurarchitecten zijn daarom vooral sterk in het luisteren. Vervolgens vertalen zij het verhaal van de klant naar een uniek interieurverhaal, passend bij de klant én aansluitend bij de buitenbeleving van het eikenhouten bijgebouw.

Droomt u van een eikenhouten bijgebouw met een flamboyant interieur? De zusterfirma’s Heritage Buildings en Heritage Interiors bieden een totaalservice voor eikenhouten bijgebouwen en de volledige inrichting. Ontdek hier enkele van onze interieurrealisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.