Met de juiste accessoires werkt u een eikenhouten bijgebouw tot in de kleinste details af.

Een prachtig eikenhouten bijgebouw wordt gecreëerd door de combinatie van een exclusieve buitenbeleving met een aangepaste interieurstyling. Zowel het uitzicht als het interieur versterken de beleving van de rust, het gevoel om heerlijk te kunnen wegdromen na een drukke werkdag. Met de juiste accessoires werkt u het eiken gebouw tot in de kleinste details af én geeft u een persoonlijke toets aan de totaalbeleving.

Voor de realisatie van uw gedroomd eikenhouten bijgebouw rekent u best op ervaren professionals zoals Heritage Buildings. Zo bent u zeker dat u absolute toegevoegde waarde krijgt voor uw investering. Een eikenhouten bijgebouwd wordt allereerst best geconstrueerd met kwaliteitsvolle eik van het QP1 (binnenste kern) uit het Engelse Sussex. Dit eikenhout beschikt over een extreme hardheid, waardoor de levensduur van de eikenhouten constructie probleemloos enkele generaties overstijgt.

Afwerking op niveau

Ook de afwerking van uw eikenhouten bijgebouw moet op niveau zijn: prachtige smeedijzeren ramen of een veranda, authentieke dakpannen in Boomse klei of een natuurlijk rieten dak,… Alleen op die manier past uw eikenhouten bijgebouw perfect in de natuurlijke omgeving van een landelijke tuin. U krijgt het gevoel van volledige harmonie in uw tuin, alsof het eikenhouten bijgebouw er altijd al van nature gestaan heeft.

Interieur met rust en authenticiteit

Dit gevoel van authenticiteit en karakter trekt u best door naar het interieur. Een eikenhouten bijgebouw krijgt de perfecte invulling met een interieur in de Engelse cottagestijl of een landelijke, tijdloze moderne interieurvormgeving. Deze interieurstijl kent geen vaste regels, maar straalt door het gebruik van de juiste kleuren en materialen vooral een gevoel van rust en authenticiteit uit.

Afwerken met accessoires

Dit betekent meteen ook dat de interieurvormgeving een persoonlijk verhaal is, volledig gebaseerd op uw wensen en verwachtingen. De interieurarchitecten van Heritage Interiors luisteren dan ook vooral naar uw verhaal om een bijpassend interieur uit te werken. Dat geldt nog meer voor de woonaccessoires.

Totaalbeleving

Om uzelf van een unieke totaalbeleving te verzekeren moeten ook fotokaders, losstaande lampen, kussens, decoraccessoires, tafellinnen, fotokaders,… volledig passen bij de natuurlijke kleuren en materialen van de interieurstijl en het eikenhouten bijgebouw. Dit vereist een zorgvuldige selectie, gebaseerd op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Op die manier creëert u stap voor stap een totaalbeleving.

Verlangt u naar de totaalbeleving van een eikenhouten bijgebouw met een bijpassend interieur? Schenk het vertrouwen aan de zusterfirma’s Heritage Buildings en Heritage Interiors. Ontdek hier enkele van onze interieurrealisaties.

Maak vandaag nog uw afspraak in onze showroom in Schoten.