Over ons

Genieten van het leven, buiten én binnen

Heritage Interiors is het jongere broertje van Heritage Buildings. Dit bedrijf staat al meer dan 20 jaar garant voor authentiek vakmanschap in Engelse eikenhouten bijgebouwen. Heritage Interiors vertaalt de unieke ‘Heritage’-sfeer die we met onze cottages creëren naar ieders interieur. Concreet uit zich dat in sfeervolle interieurinrichting in de typische landelijke stijl of een tijdloze moderne woonstijl.

1. Op vraag van onze klanten...

Ons zusterbedrijf Heritage Buildings realiseerde de afgelopen twintig jaar meer dan 2.000 authentieke eikenhouten bijgebouwen in de Engelse landelijke cottagestijl. Zij zijn de pioniers in dit vakgebied.

Opdrachtgevers mogen rekenen op een unieke vormgeving en een ongeëvenaarde kwaliteit. Dit vakmanschap uit zich op talrijke vlakken, waaronder de pen- en gatverbindingen én het gebruik van kwaliteitseik uit het Engelse Sussex.

Op verzoek van onze klanten leveren wij deze eikenhouten bijgebouwen niet alleen ‘casco’ op. We werken ze naar wens volledig af, inclusief de interieurinrichting.

Al snel ontvingen we van klanten de vraag of we – naast het inrichten van het houten bijgebouw – ook de villa zelf konden inrichten. Vanuit deze behoefte zag Heritage Interiors het levenslicht.

2. Maak kennis met de unieke ‘Heritage’-stijl

Heritage Buildings en Heritage Interiors hebben de unieke ‘Heritage’-stijl met elkaar gemeen. Deze stijl valt niet zozeer te vatten onder technische wetmatigheden, wel in een specifiek gevoel van authenticiteit en harmonie.

Onze Engelse tuingebouwen passen in het landschap ‘alsof ze er altijd hebben gestaan’. Onze interieurs krijgen vorm ‘zoals het harmonisch past in de ruimte’. Voor het interieur vertaalt zich dit concreet in de landelijke stijl of een tijdloze moderne woonstijl.

Terwijl uw tuin met een Engelse houten tuingebouw een oase van rust en ontspanning wordt, creëren we met een interieur van Heritage Interiors hetzelfde rustgevende en warme gevoel in uw huis.