Totaalinterieur

Een exclusief interieur waar u helemaal tot rust komt

Heritage Interiors brengt het unieke ‘Heritage’-gevoel van onze eikenhouten bijgebouwen bij u binnen. Wij vertalen deze authentieke sfeer naar een totaalinterieur in de landelijke stijl of een tijdloze moderne woonstijl. Onze interieurs op maat maken van uw huis een echte thuis waar u na een drukke dag op het werk helemaal tot rust komt.

1. Landelijke stijl of tijdloos modern?

Of u nu woont in een herenhuis, een villa of exclusief appartement, de landelijke stijl of tijdloos modern past als interieurstijl in iedere woning. Deze uiterst smaakvolle interieurstijlen lopen vlotjes in elkaar over en hebben verschillende kenmerken met elkaar gemeen.

Alle totaalinterieurs in de landelijke stijl of in een tijdloze moderne woonstijl stralen rust en warmte uit. Esthetisch klopt telkens het volledige plaatje, ieder detail heeft zijn eigen plaats in het verhaal. Alle interieurelementen vormen samen één geheel.

Mensen die houden van tijdloos modern of de landelijke stijl verlangen naar een authentieke, natuurlijke omgeving met moderne, krachtige toetsen. Ze zoeken een plek waar ze ’s avonds ongestoord kunnen reflecteren en tot rust komen. Ze willen een interieur dat het evenwicht niet doorbreekt, maar voor harmonie zorgt.

Genieten van het leven met een heerlijk ontspannend gevoel, daar draait het om in de landelijke stijl en de tijdloze moderne interieurstijl.

2. Uniek maatwerk of exclusieve bemeubeling

Voor de totaalinrichting van uw interieur werken wij enerzijds met uniek maatwerk, anderzijds selecteren wij bijpassende exclusieve bemeubeling. Deze combinatie leidt tot unieke, ongeëvenaarde resultaten waarbij we het unieke ‘Heritage’-gevoel vertalen naar uw interieur.

Heritage Interiors slaagt er in om een ingemaakte kast, een dressing, een keuken of andere geïntegreerde meubelstukken het unieke ‘Heritage’-gevoel te geven.

Dit maatwerk combineren we met streng geselecteerde losse meubels, authentieke vloeren, bijpassende verlichting en stijlvol schilderwerk. Wij nemen elk element van uw totaalinterieur voor onze rekening.

U kan op ons vertrouwen voor de totaalinrichting van elke ruimte in uw huis.

3. Ook interne verbouwingen nemen we voor onze rekening

Om uw droominterieur te creëren, staat er mogelijk een deur op de verkeerde plaats, moet er een muurtje tussen woonruimte en keuken verdwijnen, droomt u van authentieke houten balken in het plafond verwerken, moeten er leidingen verplaatst worden,….

Ook al deze interne verbouwingen en kleine structurele aanpassingen nemen wij graag op ons. Alles wat nodig is om uw nieuwe interieur vorm te geven, voeren wij uit. U hoeft zelf niets te coördineren, alles wordt voor u gedaan.

Je hoeft je dus om niets zorgen te maken. Ook voor het aanpassen van technieken kan je op onze totaalservice rekenen. Denk daarbij aan het verplaatsen of vernieuwen van elektriciteitsleidingen, afvoerbuizen, sanitaire leidingen, ...

Gaat het over een woonuitbreiding of grondige verbouwing met Engelse eikenhouten draagconstructies? Ontdek dan de mogelijkheden van Heritage Buildings.